Tisztelt Látogató!


Üdvözlöm honlapomon!

Dr. Rónai László ügyvéd vagyok. Ügyvédi irodám komoly szakmai háttérrel és nagy tapasztalattal immár Budapesten két helyen, a II. és a IV. kerületben működik. Diplomámat az Eötvös Lóránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi karán szereztem. Ügyvédi munkám során ügyfeleim korrekt és tárgyilagos tájékoztatására és jogi segítséget igénylő problámáinak gyors és hatékony megoldására törekszem. Több hazai és külföldi érdekeltségű gazdasági társaság állandó jogi képviseletét látom el.

Ügyvédi irodám magyar, angol és német nyelven készít szerződéseket, lát el jogi tanácsadást és ügyvédi képviseletet, mind gazdasági társaságok, mind pedig magánszemélyek részére. Az iroda a polgári-gazdasági jog területén belül elsősorban gazdasági és egyéb társaságok, társadalmi szervezetek jogi ügyeinek intézésével, ingatlan- és cégügyekkel, valamint teljes körű perbeli képviselettel foglalkozik.

Ügyvédi működésem mellett egyetemi oktatói tevékenységet is végzek. Budapesten, az Eötvös Lóránd Tudományegyetem Állam-és Jogtudományi Karának Polgári Eljárásjogi Tanszékén egyetemi oktatóként működöm; ahol polgári peres és nemperes eljárásokat oktatok a hallgatóknak. Egyidejűleg Székesfehérváron, a Nyugat-Magyarországi Egyetem Geoinformatikai Főiskolai Karának Jogi Tanszékének meghívott előadójaként is tevékenykedem.


Jogi problémája megoldásában szívesen állok rendelkezésére,
kérem forduljon hozzám bizalommal!Ez a honlap a Magyar Ügyvédi Kamara Elnökségének 2/2001 (IX. 3.) számú állásfoglalásának figyelembe vételével készült.


  Vissza a főoldalra

Utolsó frissítés: 2005. július 12.